W7 Get Glossed Lipgloss

Vandaag review ik de W7 Get Glossed Lipgloss, benieuwd ? Lees dan snel verder !

W7 , een merk dat vooral bekend staat om de dupes van Urban Decay palettes. Ik heb dit keer geen Palette , maar een Lipgloss voor jullie ! Vroeger was ik van de glossjes , ik was er helemaal weg van, nu ben ik meer van de lipsticks omdat ik vind dat Lipgloss plakt.

De verpakking vind ik best goedkoop aanvoelen , maar dit is ook geen duur product. Het formaat is wel klein, en dat is best handig !

Zoals je kunt zien op de afbeelding is het borsteltje ingedrukt, dit heb je vaak bij lipglossjes , hiermee breng je het product fijn aan.

De haartjes voelen ook zacht aan en nemen veel product aan. De gloss druipt niet van de applicator af en dat is een goed teken !

Ik heb ook een Swatch gemaakt op mijn arm , zoals je kan zien is de kleur erg gepigmenteerd ! Romig en gepigmenteerd , een hele mooie combinatie !

En geswatcht op mijn lippen ! Ik vind het resultaat wel leuk , wat mij opviel is dat je 2 lagen moet aanbrengen om de kleur een beetje zichtbaar te krijgen ! Verder vind ik dit wel een leuk en speels product !

W7 Get Glossed & Andere Make-up van W7 is te koop bij o.a Big Bazar. De W7 Get Glossed kost bij de Big Bazar €1,99

4 Reacties op “W7 Get Glossed Lipgloss

Plaats een reactie