Dove Original Deodorant Review

Heeii iedereen .. Ik was inspiratieloos maar ik ben er weer met een vers artikel , zoals je aan de titel ziet word het een deodorant review !

Vandaag review ik de Dove Original Deo , dit is de deodorant van Dove met de officiele geur van Dove. Ik vind deze deo echt heel fijn !

image

De verpakking – Ziet er superfris uit ! Niet al te veel drukte op de verpakking . Dat maakt de verpakking erg rustig !

image

De voorwaarden – Deze zijn de , 48Hour frisheid , dus dat je na een twee dagen ongeveer nog steeds ruikt . Bij mij was het wel zo maar je rook de geur niet meer zo sterk als eerst , Ook zegt de deo dat ie anti transpirant is , dus geen witte vlekken overlaat . Dat is waar ! Heel erg fijn ook ! Ook 0% Alcohol waar de meeste erg blij mee zullen zijn , En met als klap voor de vuurpijl zit er ook Nog Vitamine E – in ! Genoeg redenen dus om deze deo te gaan kopen. !

Gebruik onderdelen – Het deel wat je naar onder moet drukken om deo uit de fles te halen is van rubber , dit is echt heel fijn . Omdat je handen erg moe worden na het hele harde indrukken is dit echt een prima ding ! Ook het gaatje waar de deo uitkomt is superfijn , met een klein spuitje komt er hele hoop uit !

image

Mijn mening – De deo zelff werkt echt heel fijn ! Hij ruikt heel erg fris en goed naar de Originele deo geur van Dove ! Voordelen genoeg omdat er ook geen Alcohol inzit , Je huid kan namelijk rood worden van Alcohol ! Cijfer voor dit product is zeker een 8,5 !

Dove Original Deodorant is o.a verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3.50

Groetjes Btissam !

Advertenties

2 Reacties op “Dove Original Deodorant Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s